torsdag 12 augusti 2010

Pysslig gåva

Vi var hembjudna till Hanna igår för lite trevligt umgänge med vännerna. Jag kände att jag inte ville komma tomhänt och funderade både på blombuketter och turkosa ljus innan jag kom på att jag skulle fixa till ett litet pysselpaket till henne. Lite som det jag gjorde till LillaSyster när hon fyllde, fast i mindre skala.

"Den som spar han (hon) har" heter det väl, och jag lyckades hitta en tom förpackning som innehållit ett färdigt kortset som jag köpt någon gång. Denna fyllde jag med massa tillklippta mönsterpapper i storlek 15x15cm samt lite brads, band, stickers, paljetter och färdiga pappersdekorationer. Dekorerade asken med lite presentsnöre med texten "Till dig..." samt gjorde ett litet turkost kort med en vit fjäril på.

Hoppas att Hanna får användning för det ihopplockade pysselmaterialet! Förhoppningsvis på vår nästa pysseldag som vi snart måste ha!!  =)*

3 kommentarer:

Karusellflickan sa...

Hanna kommer definitivt att få användning för pysselkitet ;0) Har tittat igenom det nu, sååå mycket fina saker och papper. Du är en ängel! Tack för en trevlig kväll igår, tyvärr blir det allt för sällan. Kram!

Monica sa...

Helt klart den bästa present någon kan få :-) Hon måste blivit jätteglad!

O jepp, köpte en ny martha stewart puch, iron fence tror jag den heter :-) Helt underbar o den stansar så härligt nytt i pappret. :-) Lycka!
Kram kram!

Annelie sa...

Jag skulle definitivt bli superglad för en sådan present :-) Vilken bra idé!