söndag 4 juli 2010

Årets första julkort...

Japp, jag har tillverkat ett julkort... =)  MitaAltheasMix har en utmaning i sin blogg som jag nog tänker hänga på; minst ett julkort i veckan fram till jul. Då kommer man ha 25 julkort färdiga lagom till lucia när korten ska postas.

Har noll inspiration och skaparlust just nu (som man kanske kan märka i bloggen; dåligt med uppdatering...!), så att "tvingas" göra ett kort i veckan kan kanske vara bra för mig... =)  Vi får väl se!!


Vet inte om jag är nöjd eller ej...  Men jag har i alla fall använt Pearl Maker för första gången - det du Monica... ;o)  Tror nog att jag måste öva lite innan jag blir riktigt nöjd med resultatet!!

4 kommentarer:

Monica sa...

Underbart!!!! Äntligen kom det lite pearl maker - och det blev ju ursnyggt!! Den röda är riktigt läcker (har inte den...ännu... hahaha) Härligt att du hänger på julkortsutmaningen också :-) Känner du förresten hur pearl maker beroendet tränger på?? Visst vill man plutta pärlor här och där?? :-) Du vet väl att den fäster på ALLT? Du som är en sådan duktig mångpysslare kan ju testa att kombinera pearl maker på tyg med broderier :-) Ahhh :-)
Stora kramar!!

Karusellflickan sa...

Har också funderat på det där med pearl maker men har inte köpt nån än. Blir ju riktigt fint!
Gillar rutmönstret på kortet!
Kram!

Nina sa...

Välkommen jag är också med i Mitas utmaning, mycket fint kort du har gjort.

Mim... sa...

Snyggt med det vita och kvisten med bär av pearl makers det blev jul.