fredag 5 juli 2013

Firande av Hanna

*
Bästa Hanna har fyllt år och det är ju självklart något som måste firas! Det blev en mycket trevlig eftermiddag hemma hos hennes föräldrar med bland annat jordgubbstårta, något som var premiär för E och som han uppskattade väldigt mycket =)

Jag lyckades få iväg ett kort till henne med posten och sen presentades hon med presentkort från mig och S som jag hade stoppat i en "kuvert-påse" samt med dekorerat blockljus och tändsticksask från E.Jag blev faktiskt väldigt nöjd med kortet och kommer nog göra flera liknande.Ännu en presentpåse tillverkad av ett C5-kuvert.Det dekorerade blockljuset från E, med ett foto på dem två på framsidan och en grattis-text på baksidan.


Den dekorerade tändsticksasken. 
Har sett att hon använder en av jultändsticksaskarna jag gett henne och har därför tänkt ge henne en mindre julig ask... och eftersom jag vet att hon är lite smått förtjust i min son så blev det foton på honom samt dem tillsammans på framsidan av asken. Skulle hon tröttna på dessa bilder är baksidan (och sidorna) klädda med ett fint blommigt papper.

Tyvärr är inte bildkvalitet den bästa då jag tydligen bara fotograferat med mobilen. Dessutom vill jag ju inte visa några ansikten här på bloggen så det är ju ändå mest svarta rutor på fotona =)


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack igen och igen, blev så himla glad!! Kortet du skickade på posten blev kanonfint, blev inspirerad och måste testa det jag med. Kraaam...

Anonym sa...

Hm, min kommentar har försvunnit, skrev ju här för flera timmar sedan. Gör ett nytt försök nu då...

Tack igen för de fina presenterna!! Kortet du skickade på posten inspirerade mig också, måste också testa att göra så. Kramar...

Madde sa...

Kortet blev jättefint och även jag blev sugen på att göra ett liknande

Anonym sa...

Hej Therése!
Nyfiken på hur du lyckas få fotot att fästa på ljuset så snyggt!?
Tacksam för tips! :)