tisdag 22 mars 2011

Födelsedagsfirande

Vår Käre Far fyllde år i söndags och det firades självklart! =)

En av presenterna var ett årskort till Indianernas hemmamatcher (kan inte förstå varför det heter match när det gäller speedway...) och för att slå in det testade jag en av alla de där idéerna jag sett på nätet. Nämligen att "slå in" i en konservburk...

Begav mig till mataffären och stod länge och studerade alla konservburkar för att hitta den finaste. När jag kom hem tyckte S att jag väl kunnat köpa något "roligare" (läs godare) än matvete...! =)
Öppnade burken i botten, tömde den och diskade ur den ordentligt innan jag lät den torka. Fyllde med årskortet och rött silkespapper innan jag limmade fast botten på burken och sedan klädde in den med papper. 

Som vanligt när det gäller mig blev burken ganska enkelt och stilrent dekorerad - dels för att jag har svårt för överflöd av dekorationer, men också för att det känns lite fel med massa blommor och söta dekorationer till en manlig mottagare. 

Jag blev i alla fall nöjd med mitt första försök till en dekorerad (altrad) konservburk. Och både den dekorerade burken och presenten i uppskattades! =)


Kortet blev snabbt tillverkat strax innan vi skulle dit. Mönsterpappret är svart, även fast det ser mörkgrått ut på fotot.
3 kommentarer:

Gunnel sa...

Jättehäftigt att ge present i konservburk. Vad du är påhittig.

Karusellflickan sa...

Blev ju jättebra och jag kan förstå att far blev nöjd :0)
Kram!

Anonym sa...

Snyggt. Vilken kul ide.
Kram V